Behandlinger

Kiropraktik er en anerkendt behandlingsform og mange finder kiropraktik ganske effektiv i at afhjælpe smerter i muskler og led i hele kroppen. Klinikken har mange års erfaring i smerter i hele bevægeapparatet.

Kiropraktik fungerer ved at strække muskler og sætte låste led på plads. Jeg kombinerer den traditionelle behandling med let akupunktur og ’active release techniques’, som er en muskel behandling, som mange finder rigtig behagelig.

Klinikken tilbyder diagnosticering og behandling for følgende symptomer: Ankelsmerter, Armsmerter, Bækkensmerter, Diskusprolaps, Hoftesmerter, Hovedpine, Hold i Nakken, Hold i Lænden, Iskias, Knæsmerter, Kolik hos spædbørn, Ledsmerter, Lændesmerter, Migræne, Muskelsmerter, Musearm, Nakkesmerter, Piskesmæld /Whiplash, Rygsmerter, Ribbenssmerter, Brystsmerter, Scheuermanns Sygdom, Skæv ryg / rygskævhed, Skuldersmerter, Slidgigt, Smerter ml. skulderbladene, Sportsskader, Svimmelhed.

Behandlingsforløb: Klinikken tilbyder diagnose, røntgenbilleder og – røntgenbeskrivelser, behandlingsplaner & behandling, samarbejde med patientens læge samt instruktion i genoptræningsforløb for at sikre det mest optimale behandlingsforløb.

Jeg uddanner mig – og arbejder konstant med at benytte de mest skånsomme og virksomme behandlingsmetoder. Det sker i samarbejde med dig – jeg vil blive glad for at høre, hvordan du oplever behandlingen.

Nogle mennesker kan ikke lide ‘knækket’. Hvis du har det sådan, så fortæl mig om det – og vi kan sagtens finde ud af det alligevel.

Ring på telefon 4466 6061 for at booke tid.

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Kort kontakt i sidebar

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.