Hvem er jeg?

Jeg hedder Tom Pihl og har arbejdet som kiropraktor i over 20 år. Jeg har en 5-årig kandidatgrad fra Syddansk Universitet i Odense i år 2000 og er autoriseret af Sundhedsstyrelsen.

Halvdelen af uddannelsen er den samme som på lægestudiet, mens anden halvdel er dedikeret kiropraktiske behandlingsteknikker og specialviden om bl.a. ryggen. En del af uddannelsen er praktik og turnus, bl.a. på Rygambulatoriet i Ringe (Fyn), Nordeuropas førende center for rygproblemer indenfor patientbehandling, uddannelse og forskning.

Sideløbende med mit arbejdet i klinikken deltager jeg løbende i efteruddannelse for at være ajour med nyeste viden indenfor mit felt og jeg samarbejder med patientens læge, andre kiropraktorer, reumatologer, fysioterapeuter og massører. Alt sammen for at sikre det mest optimale behandlingsforløb for patienten.

Jeg arbejder hele tiden med at optimere og benytte de mest skånsomme og virksomme behandlingsmetoder. Jeg vil derfor også rigtigt gerne høre, hvordan du oplever behandlingen.
Nogle mennesker kan ikke lide ‘knækket’. Hvis du har det sådan så fortæl mig om det, og vi finder ud af det.

Jeg har arbejdet som kiropraktor i private klinikker i Hillerød, Ballerup og Farum. I 2009 opstartede jeg Ballerup Kiropraktor her i Ballerup. Min klinik hedder nu Kiropraktisk Klinik v/Tom Pihl efter at jeg og min tidligere kompagnon i 2019 blev enige om at gå hver til sit.

Tom Pihl

Få mere information nu

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

Kort kontakt i sidebar

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.